Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
Kalcer
Kalcer
KalcerO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažaKalcer
Kalcer
Kalcer
Prodajni center za suho gradnjo
Drsna vrata
Kalcer
Kalcer
Kalcer
  www.kalcer.si
Za več informacij o posameznem programu kliknite povezavo na desni.

Če iščete še več informacij, pa vas vabimo, da nam pišete ali pa se oglasite v naših trgovinah.

Kalcer
Kalcer Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
NOVO: nekatere izdelke iz našega prodajnega programa lahko kupite tudi v spletni trgovini. Ponudbo bomo še dopolnjevali. Vabljeni v trgovina-kalcer.si!

Pri nas so drsna vrata, ki drsijo ob steni, že dolgo v uporabi. Tisti del stene, kamor se vrata umikajo, pa mora biti prazen, brez slik, plakatov, morebitne omare pa odmaknjene od stene. Zato je rešitev, da se vrata ne odpirajo ob steni, pač pa vanjo, naravnost idealna. Taka vrata so zelo primerna v majhnih prostorih in prostorih, kjer bivajo gibalno omejene osebe. V prostoru s takšnimi vrati je več prostora. Površine ob stenah lahko koristno uporabimo.

Pogosto se za tak način odpiranja odločimo pri prenovah, kadar z dodatnimi stenami pregrajujemo obstoječe prostore. Pri novogradnjah pa z njimi povečamo izkoristek prostora in s tem tudi udobja bivanja.

Za montažne in zidane stene.

Kalcer   Eclisse
Kalcer   Orchidea

Kalcer
Kalcer
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri