fasadne barve
fasadne barve
kiti za les
Sigma
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
barva za asfalt
fasadne barve
kiti za steneO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažaSigma
premazi
fasadne barve
Prodajni center za suho gradnjo
JUB
Sigma
fasadne barve
kiti za les
Barve in premazi www.jub.si
Podjetje JUB je v letu 2011 kot prvo podjetje v panogi na slovenskem trgu dobilo evropski okoljski certifikat Ecolabel oz. t.i. okoljsko marjetico za JUPOL Junior!


JUB velja za najstarejšega proizvajalca zidnih barv v Sloveniji in v celotni regiji, saj začetki proizvodnje mineralnih barv segajo v leto 1875. Danes Skupino JUB sestavlja 12 podjetij v Sloveniji in Evropi, ki tržijo izdelke v več kot 25-ih državah po Evropi in svetu.

JUB odlikujejo sodobna avtomatizirana in robotizirana proizvodnja, visoka produktivnost, ekološka osveščenost in usmerjenost proizvodnje z vsemi ustreznimi certifikati, sodobna energetska urejenost, najsodobnejši lastni razvoj izdelkov in informacijske tehnologije, najvišje bonitetne ocene, visok delovni in socialni standard zaposlenih ter naravnanost h kupcem s ciljem zadovoljitve potreb in okusov vseh potrošnikov.

barve
mešalnica barv lazure
laki
kiti za stene
kiti za stene
stenske barve
laki
stenske barve
barva za asfalt
kiti za stene
premazi
laki
fasadne barve
kiti za stene
Kako izbrati pravo barvo za kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo, otroško sobo, delovno sobo, spalnico?
Veliko je odvisno od vašega okusa. Da pa bi se izognili nepotrebnemu razočaranju, dodatnim delom in stroškom zaradi barve, ki vam je bila na papirju všeč, na steni pa ne več, vam priporočamo, da si preberete res koristne napotke za izbiro barve vaših sten:

O barvah na splošno in kako z barvami spremenimo prostor?

V Kalcerjevih trgovinah vam zmešamo vse odtenke barv po vaši izbiri.

Ugodno: pri nakupu materiala za izdelavo mansarde v vrednosti nad 1000€ dobite barvo JUPOL za celo površino mansarde, zmešano v naši mešalnici v odtenku po vaši želji, za ceno bele barve!Kako izbrati kakovostno barvo?
Na področju notranje dekoracije je najbolj prepoznavna blagovna znamka JUPOL. Vse barve iz družine JUPOL so izdelane na vodni osnovi ter so zdravju in okolju prijazne. Poleg izdelkov blagovne znamke JUPOL na področju dekorative najdemo še vrsto izdelkov za dekoracijo, zaščito ali obnovo zidnih površin, ki so združeni pod blagovno znamko JUB decor.

Kakovost in prijaznost izdelkov, tako uporabniku kot okolju, sta temeljni usmeritvi poslovne politike podjetja JUB. Za večino svojih izdelkov so med prvimi slovenskimi proizvajalci pridobili certifikate o skladnosti z evropskimi standardi kakovosti izdelkov in z nacionalnimi tehničnimi predpisi, med njimi tudi z nemške, ki potrjujejo visoko kakovost in nizko vsebnost nevarnih snovi.


barva za asfalt JUB je eden redkih proizvajalcev barv, ki ima lasten razvoj pigmentnih past.
laki JUPOL velja za eno najmočnejših znamk notranjih barv v regiji, ki v Sloveniji dosega več kot 70-odstotni tržni delež, močno prepoznaven pa je tudi na trgih nekdanje Jugoslavije.
lazure Blagovna znamka JUPOL je v zadnjih petih letih petkrat zapored pridobila naziv Trusted brand, kar jo uvršča med znamke, ki v Sloveniji uživajo največje zaupanje kupcev.


Notranje barve
Vse barve iz družine JUPOL so na vodni osnovi, zdravju in okolju prijazne ter enostavne za uporabo in vzdrževanje. Da bo izbira lažja, vam na kratko predstavljamo najbolj pogosto uporabljene izdelke iz družine JUPOL:

JUPOL Classic - bela notranja barva
Barvi JUPOL Classic zaupamo že več kot 40 let, saj je odlična za osveževanje stenskih in stropnih površin. Z dodajanjem barvnih pigmentov DIPI lahko prostor enostavno obarvate v pastelne odtenke, s katerimi boste ustvarjali raznolike barvne zgodbe.

JUPOL Gold - visoko pokrivna notranja pralna barva
Vsem ljubiteljem estetike predstavljamo barvo JUPOL Gold za dekorativno zaščito notranjih stenskih in stropnih površin. Krasita jo svilnato mat videz in možnost niansiranja v več kot 2.000 barvnih odtenkih na niansirnem sistemu JUMIX. Barva je zaradi izredne odpornosti primerna tudi za bolj obremenjene prostore.

JUPOL Brilliant - visoko pokrivna notranja pralna barva
Za najbolj zahtevne domače mojstre smo pripravili okolju prijazno barvo, ki z visoko belino in žametnim izgledom poskrbi za briljanten sijaj vaših stenskih in stropnih površin. Z možnostjo niansiranja v več kot 2.000 barvnih odtenkov JUPOL Brilliant zadovolji še tako zahtevnega uporabnika.

JUPOL Block - specialna barva za blokado madežev
Naj vaše prostore namesto madežev prekriva odlična barva JUPOL Block. Namenjena je obnovitvenemu barvanju notranjih zidnih in stropnih površin v kuhinjah, restavracijah, barih, igralnicah in šolskih učilnicah. Za razliko od klasičnih vodnih zidnih barv odlično blokira madeže nikotina, kave, vina, vodnih barvic, olja in mnogih drugih nezaželenih snovi.

JUPOL Citro - uničevanje alg in zidne plesni na notranjih površinah
Barva JUPOL Citro je notranja barva, ki vsebuje učinkovito zaščito filma proti plesni in v domove vnaša svež vonj po limoni. Primerna je za dekorativno zaščito prostorov, v katerih zaradi visoke relativne vlažnosti zraka obstaja velika verjetnost za razvoj različnih vrst plesni.

JUPOL Junior - barva moje sobe
Navihani otroški karakterji v barvitem prostoru še dodatno zaživijo. Barve JUPOL Junior lahko v otroških sobah, igralnicah in učilnicah pričarajo posebno vzdušje, obenem pa omogočajo enostavno čiščenje nezaželenih sledi otroške igre.
Barva JUPOL Junior ima pridobljen certifikat okoljska marjetica. To je znak Evropske unije za varstvo okolja, ki dokazuje doseganje najvišjih standardov v odnosu do okolja.

JUPOL Trend - visoko pokrivna pripravljena notranja barva v modnih odtenkih
Barve JUPOL Trend vzpodbujajo ustvarjalnost vseh z občutkom za design. Globoki mat videz v kombinaciji z intenzivnimi odtenki daje poseben pečat vsem stenskim površinam. Kombiniranje različnih barvnih odtenkov pa omogoča odkrivanje novih modnih trendov, ki prostorom vdahnejo svežino in razgibanost.

JUMIX sistem za niansiranje - barvni odtenki s tehnologijo prihodnosti že danes

V trgovinah KALCER so vam na razpolago mešalnice, kjer lahko naročite želeni odtenek barve ali ometa.
137 let znanja in razvoja na področju barv, vrhunsko opremljen tehnološko-raziskovalni center in najvišje kakovostne zahteve, ki si jih postavljamo pri razvoju novih izdelkov, so garancija za uspešnost JUMIX niansirnega sistema.

Kaj poleg barve je še potrebno?
stenske barve Osnovni premazi
stenske barve Izravnalne mase
lazure Izdelki za dekorativno obdelavo
Sigma Izdelki za problematične površine
mešalnica barv Izdelki za betonske površine

Poleg barv za stene, bodo koristni še naslednji izdelki:
Sigma Izdelki za les in kovino
kiti za stene Dekorativni ometi
barve Izdelki za sanacijo vlage
mešalnica barv Izdelki za vgradnjo keramike
stenske barve Tesnilne mase

lazure

premazi
lazure Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
barva za asfalt
stenske barve Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
barva za asfalt

na vrh
mešalnica barv
Sigma
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri