les
vrtno pohištvo
leseno
terase
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
terase
vrtno pohištvo
teraseO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažavrtni žar
terase
prane plošče
Prodajni center za suho gradnjo
Knauf  – Sredstva za nego kopalnic in WC-jev
terase
vrtno pohištvo
balkone
Čistila  
Knaufov program za čiščenje in negovanje obsega sredstva za kopalnico, WC, kuhinjo in druge prostore v vašem domu. Primeren je za sanitarne elemente, armature, keramične plošice, tuš kabine in banje.
balkone
vrtno pohištvo balkone
alge
prane plošče
kamen
impregnacija
Sredstvo za čiščenje cementnih madežev
Koncentrirano sredstvo za ploščice, talne plošče in naravni kamen. Z njim odstranimo sloje apnenca in drugih nečistoč, cementne madeže, madeže, ki nastanejo zaradi izsoljevanja, rjo itd. Sredstvo je primerno za zunanje in notranje površine.
Art.št. 81838
Sredstvo za čiščenje sanitarij in armatur
Sredstvo je namenjeno za intenzivno čiščenje tušev, WC-jev, umivalnikov, armatur, keramičnih ploščic, plastike in stekla. Odstranjuje sloje rje in vodnega kamna, mastne madeže, ostanke mila in drugih onesnaženj. Sredstvo je primerno za zunanje in notranje površine.
Art.št. 69252
Sredstvo za odstranjevanje urinskega kamna
Koncentrat, ki vsebuje kisline, je namenjen intenzivnemu in učinkovitemu čiščenju toaletnih prostorov, WC-jev, pisoarjev ipd. Hitro in učinkovito razkraja trdovratne sloje, rjo, apnenec, urinski kamen in podobna onesnaženja. Sredstvo je uporabno na vseh podlagah, ki so odporne proti kislinam. Sredstvo ni primerno za kromirane, jeklene, emajlirane in podobne površine.
Art.št. 71301

Madeži od A do Ž Madeži od A do Ž
Program za čistočo Program za čistočo
impregnacija

plesen
vrtni žar Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
alge
balkone Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
impregnacija

na vrh
vrtni žar
plesen
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri