fasade
fasadni sistemi
fasade
fasade
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
fasade
fasadni sistemi
fasadeO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažafasadni sistemi
fasadni sistemi
Weber
Prodajni center za suho gradnjo
Weber
fasadni sistemi
fasadni sistemi
Weber
Fasadni sistemi www.weber-terranova.si
V podjetju Saint – Gobain Gradbeni izdelki d.o.o., Grosuplje, so specializirani za proizvodnjo kakovostnih fasadnih izolacijskih sistemov in materialov, lepil za keramiko in plinobeton ter zidnih izravnalnih mas. Na slovenskem trgu so prisotni od leta 1994.
fasade
fasadni sistemi fasadni sistemi
Weber
fasade
Weber
fasade
V naših trgovinah v Novem mestu in Mariboru vam ponujamo fasadne sisteme Weber, podjetja Saint-Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. Podjetje na našem trgu ponuja neprestane inovacije na področju tankoslojnih fasadnih sistemov in v svojem programu, poleg običajnih fasadnih sistemov na EPS-F, kameni volni in konusno perforiranih ploščah, ponujajo tudi 50% bolj toplotno izolativni weber.therm plus ultra fasadni sistem na bakelitnih ploščah (oglejte si video predstavitev) in najnovejši fasadni sistem »kremšnita« z dvoslojno perforirano izolacijo.

V letu 2010 so predstavili evolucijo na področju zaključnih slojev. S higroskopičnim zaključnim slojem weber.pas topDry so na trg lansirali proizvod, ki se hitro suši in tako zmanjšuje možnost razvoja alg in plesni na fasadi.
Oglejte si video predstavitev.

V letu 2011 so kupcem weber fasadnih sistemov ponudili nadgradnjo običajne barvne študije objekta. Tako imenovana weber e-študija strankam omogoča, da na svojem objektu samostojno menjavajo barvne tone in najdejo svojo najljubšo barvno kombinacijo.
Oglejte si vzorec weber e-študje.

Za vse ostale informacije pa lahko obiščete njihovo internetno stran: www.weber-terranova.si
fasadni sistemi

fasade
fasade Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
Weber
fasade Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
fasade

na vrh
Weber
Weber
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri