promaglas
promat
promat
promatect plošče
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
požarno steklo
promat
požarna vrataO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažapromat
požarna vrata
požarna vrata
Prodajni center za suho gradnjo
Promatect
požarno steklo
Fermacell
promaglas
Požarna zaščita www.promat-see.com

Promatect plošče izdelane na osnovi kalcijevega silikata ali mineralno vezanega Promaxona, so negorljive, klasificirane v požarni razred A1, neobčutljive na vlago, ne vsebujejo azbesta in so izdelane v tovarnah z vzpostavljenim sistemom certificiranja poslovnih procesov ISO 9001 in vplivov na okolje po ISO 14000.

Za izjavo o lastnostih izpolnite zahtevek in ga posredujte na naslov, naveden v obrazcu.
promaglas

promaglas požarno steklo
PROMAFOUR obloga kamina
promaglas
Kamin - enostavna obloga s Promafour ploščam
promatect plošče
Kamin KAL-FIRE z oblogo Promafour
promaglas
Promaseal tesnjenje
promatect plošče
Požarna zaščita prebojev instalacij
požarna vrata
Promat zaščita jeklene konstrukcije
požarna vrata
Promat zaščita jeklenih nosilcev
NOVO: nekatere izdelke iz našega prodajnega programa lahko kupite tudi v spletni trgovini. Ponudbo bomo še dopolnjevali. Vabljeni v trgovina-kalcer.si!

KAMINI
Za moderne kamine minimalističnega videza lahko naredimo enostavne in učinkovite montažne obloge. Izdelava obloge kamina je enostavna in hitra.

Bistvene zahteve, ki jim mora ustrezati obloga kamina:
požarno steklo dobra izolacija za kaminom iz plošč Promasil, ki preprečuje pregrevanje sten ali sosednjih pohištvenih elementov,
požarna vrata dobra akumulacija toplote na sprednji strani kamina – obložne plošče Promafour akumulirajo toploto in jo po prenehanju kurjena oddajajo v prostor.
promat požarna varnost
požarna vrata enostavnost uporabe

Poglejte, kako hitro je izdelana obloga kamina! Orchidea podboji za drsna vrata
Zahtevajte ponudbo!

DIMNIKI
Dimniške cevi, ki prečkajo bivalno podstrešje oblagamo s ploščami, da jih dodatno izoliramo (če je to potrebno) in izboljšamo videz. Pri menjavi peči, še posebej, če plinsko peč zamenjamo s pečjo na les, se temperatura dimnih plinov precej poveča, poveča pa se tudi količina saj, ki se nabirajo na ceveh in predstavlja potencialno nevarnost. Z uporabo Promatect plošč zmanjšamo možnost požara, ki bi se v primeru vžiga saj lahko razširil v bivalne prostore.

Kakšne plošče uporabiti za oblogo dimnika?
požarno steklo požarno varne – negorljive
požarno steklo enostavne za uporabo
požarno steklo zdravstveno neoporečne

Za negorljivo oblogo dimniških cevi zato priporočamo plošče Promatect AD 40. Ker plošče ne potrebujejo posebne podkonstrukcije, je obloga narejena v nekaj urah!

POŽARNA ZAŠČITA GRADBENIH KONSTRUKCIJ
Požarno zaščitne obloge najpogosteje uporabljamo za lesene stropne in strešne konstrukcije, za zaščito jeklenih konstrukcij, za zaščito instalacijskih kanalov (elektro instalacije, prezračevalni jaški), za požarno varne stene in podobno. Katero vrsto zaščitne obloge bomo uporabili, je odvisno od tega, kaj bomo ščitili in kakšne zahteve imamo.

Zahteve so običajno podane v času [minutah] , v katerem naj bi konstrukcija, ki jo ščitimo, obdržala bistvene lastnosti, s tem pa omogočila, da uporabniki v primeru požara varno zapustijo zgradbo. Zahteve praviloma predpisuje zakonodaja.

Ker lahko za zaščito konstrukcij uporabimo različne materiale, nas lahko pokličete ali nam pišete, če ne boste prepričani, katera rešitev je najprimernejša.

Preberite še:
promatect plošče požarno odporna vrata
požarno steklo požarno odporne podstrešne stopnice
promaglas požarno varna fasada

promatect plošče

promatect plošče
promat Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
promatect plošče
promatect plošče Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
promaglas

na vrh

promat
požarno steklo
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri