gradnja
strop
protipožarne stopnice
montažna gradnja
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
pokrov
protipožarne stopnice
gips ploščeO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažasendvični
gips plošče
strop
Prodajni center za suho gradnjo
Izvlečne stopnice
pokrov
izvlečne stopnice
Požarna zaščita
Protipožarne zložljive stopnice in izolirane zložljive stopnice
strop
gips plošče strop
suha gradnja
pokrov
gips plošče
NOVO: nekatere izdelke iz našega prodajnega programa lahko kupite tudi v spletni trgovini. Ponudbo bomo še dopolnjevali. Vabljeni v trgovina-kalcer.si!

Protipožarne zložljive stopnice LUSSO PP so stopnice s pločevinastim sendvičnim pokrovom za stropno namestitev. V notranjosti pokrova je toplotna izolacija in protipožarni vložek. Požarno odpornost je potrdil Center stavbnega inženirstva Zlín. Odpirajoči sistem pokrova v razmerju d > 1.000 mm vsebuje zaviralni mehanizem proti hitremu odpiranju.

Sendvični pokrov ima lesen okvir, polnjen z izolacijskimi materiali, ovit s pocinkano pločevino. Spodnji del je lakiran v beli barvi in zaščiten z varovalno folijo. Dobavljiv je tudi požarni pokrov brez izvlečnih stopnic.

Izolirane zložljive stopnice LUSSO ZP so stopnice s pločevinastim sendvičnim pokrovom za vgradnjo v strop. Znotraj pokrova je toplotna izolacija. Odpiralni sistem pokrova v razmerju d > 1.000 mm vsebuje zaviralni mehanizem proti hitremu odpiranju.

Sendvični pokrov ima lesen okvir, polnjen z izolacijskimi materiali, ovit s pocinkano pločevino. Spodnji del je lakiran v beli barvi in zaščiten z varovalno folijo. Dobavljiv je tudi izolacijskih pokrov brez izvlečnih stopnic..

Izvlečne stopnice - prospekt katalog Izvlečne stopnice

protipožarne stopnice

protipožarne stopnice
strop Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
gradnja
strop Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
izvlečne stopnice

na vrh

suha gradnja
montažna gradnja
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri