strop
gradnja
gradnja
sendvični
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
sendvični
suha gradnja
pokrovO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažagips plošče
protipožarne stopnice
izvlečne stopnice
Prodajni center za suho gradnjo
Izvlečne stopnice
suha gradnja
strop
Požarna zaščita
Protipožarne zložljive stopnice in izolirane zložljive stopnice
izvlečne stopnice
strop montažna gradnja
strop
suha gradnja
suha gradnja
NOVO: nekatere izdelke iz našega prodajnega programa lahko kupite tudi v spletni trgovini. Ponudbo bomo še dopolnjevali. Vabljeni v trgovina-kalcer.si!

Protipožarne zložljive stopnice LUSSO PP so stopnice s pločevinastim sendvičnim pokrovom za stropno namestitev. V notranjosti pokrova je toplotna izolacija in protipožarni vložek. Požarno odpornost je potrdil Center stavbnega inženirstva Zlín. Odpirajoči sistem pokrova v razmerju d > 1.000 mm vsebuje zaviralni mehanizem proti hitremu odpiranju.

Sendvični pokrov ima lesen okvir, polnjen z izolacijskimi materiali, ovit s pocinkano pločevino. Spodnji del je lakiran v beli barvi in zaščiten z varovalno folijo. Dobavljiv je tudi požarni pokrov brez izvlečnih stopnic.

Izolirane zložljive stopnice LUSSO ZP so stopnice s pločevinastim sendvičnim pokrovom za vgradnjo v strop. Znotraj pokrova je toplotna izolacija. Odpiralni sistem pokrova v razmerju d > 1.000 mm vsebuje zaviralni mehanizem proti hitremu odpiranju.

Sendvični pokrov ima lesen okvir, polnjen z izolacijskimi materiali, ovit s pocinkano pločevino. Spodnji del je lakiran v beli barvi in zaščiten z varovalno folijo. Dobavljiv je tudi izolacijskih pokrov brez izvlečnih stopnic..

Izvlečne stopnice - prospekt katalog Izvlečne stopnice

protipožarne stopnice

strop
suha gradnja Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
sendvični
izvlečne stopnice Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
suha gradnja

na vrh

montažna gradnja
suha gradnja
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri