gradnja
gradnja
suha gradnja
suha gradnja
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
suha gradnja
gradnja
montažna gradnjaO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažamontažna gradnja
suha gradnja
gradnja
Prodajni center za suho gradnjo
Strešna okna, balkoni, svetlobniki
gradnja
Velux
gradnja
Strešna okna, svetlobniki katalog Velux katalog Velux, , www.velux.si
Če potrebujete Izjavo o lastnostih, ker ste za strešno okno pridobili subvencijo EKO Sklada, jo poiščite med certifikati.

Zagotovite si trajnost strešnih oken z ustreznim vzdrževanjem!
Klikni in poglej

Podjetje VELUX znano po visoki kvaliteti in trajnosti svojih proizvodov. Strešna okna VELUX nudijo toliko možnosti, kolikor si jih lahko zamislite. Z njimi boste v mansardi ustvarili uporaben prostor ter prijetno bivalno vzdušje, saj jih lahko vgradite v strehe različnih naklonov ter jih tako uporabite tam, kjer potrebujete svetlobo. Izbrati je potrebno le pravi model strešnega okna VELUX, velikost ter ustrezno obrobo in senčilo. Kakovostni materiali zagotavljajo, da strešna okna VELUX kljubujejo vsem vremenskim spremembam, saj jih uporabljajo praktično povsod, od Avstralije pa do Aljaske.
suha gradnja
montažna gradnja montažna gradnja
Nova genaracija strešnih oken
montažna gradnja
Udobje elektrificiranih oken
suha gradnja
Z VELUX senčilom preprečimo pregrevanje
suha gradnja
Senčila za otroške sobe
suha gradnja
Komarnik VELUX
gradnja
Kuponček za popust
montažna gradnja
Balkon na strehi
suha gradnja
VELUX špaleta okrog strešnega okna
montažna gradnja
Set za vzdrževanje VELUX oken
NOVO: nekatere izdelke iz našega prodajnega programa lahko kupite tudi v spletni trgovini. Ponudbo bomo še dopolnjevali. Vabljeni v trgovina-kalcer.si!

Nova generacija strešnih oken ponuja:
Več svetlobe, več toplotnih dobitkov, manjšo porabo energije in posodobljen dizajn.
Okna nove generacije se od starih ločijo po večji površini stekla, ožjih okvirih, naprednejšemu programiranju elektrificiranih oken, kar vse nam omogoči še večje udobje ob uporabi strešnih oken.
Če dokupujete senčila ali druge dodatke k strešnim oknom, bodite pozorni na oznake na tablicah in upoštevate, da vsi elementi obeh generacij oken niso kompatibilni.

Napredno:
Elektrificirano okno INTEGRA lahko odpirate z daljinskim upravljalcem, kar je super, še posebej, če je okno težko dostopno. Sami lahko programirate čas odpiranja in zapiranja oken in senčil, če dežuje se okno samodejno zapre. Z uporabo sistema Velux-Netatmo lahko upravljate s funkcijami senčenja in prezračevanja tudi na daljavo.

Kako povečamo toplotno izolativnost strešnega okna?
suha gradnja Z obvezno vgradnjo izolacijskega okvirja BDX ali natančno vgrajeno toplotno izolacijo – s čimer pridobimo 10 let garancije,
gradnja poleti z uporabo zunanjega mrežastega senčila preprečimo pregrevanje podstrešja
montažna gradnja pozimi, v času, ko zunanja svetloba ni več potrebna, z uporabo Siesta senčila izboljšamo toplotno izolativnost okna za več 20%!
montažna gradnja Tudi Termo plise senčilo izboljša zaščito pred vročino in mrazom, senčilo pa lahko premikamo z zgornje ali s spodnje strani.

Kaj pa zmanjšanje hrupa skozi streho?
montažna gradnja Hrup s ceste ali dvorišča zmanjšamo, če vgradimo okno Silent Star ali Energy Star. Okno z zasteklitvijo Silent Star še posebej dobro blaži ropot dežnih kapljic. Oba tipa zasteklitve imata maksimalno varno zasteklitev ter zunanji premaz s samočistilnim učinkom.

Na drugih vrstah oken lahko zaščito pred hrupom povečamo z uporabo rolete – zvočna izolativnost se poveča za polovico!

Komarniki za strešna okna
Vgradimo jih lahko naknadno na notranjo stran okna, zato je odpiranje in zapiranje enostavno.

Ugodno ceno senčil si zagotovite z natisnjenim kupončkom Velux kupon za popust, ki ga predložite ob naročilu oz. nakupu v naših trgovinah v Trzinu, Mariboru in Novem mestu. Pa ne samo za senčila - pridobite lahko popust za Velux okna in vse druge izdelke, ki spadajo zraven!

Natančno razlago posameznih tipov oken najdete v
katalogu oz.ceniku Katalog Velux.

Za otroke:
S Siesta senčilom bodo otroško sobo zlahka zatemnili. Da pa bo prostor bolj vesel, poskrbijo senčila s priljubljenimi otroškimi junaki iz najbolj znanih risank in knjig. Izbiro si lahko olajšate z ogledom celotnega izbora senčil na povezavi Disney in Star wars.

Ne pozabite – kuponček za popust velja tudi za ta senčila!

Balkon na strehi? Super! Ali pa terasa?
Ni razloga, da bi bili na podstrešju zaprti in gledali samo v nebo ter sosednje strehe. Mirno se lahko naslonite na balkonsko ograjo, pogledate na dvorišče, kaj počnejo otroci (ali še kam dlje) ter uživate. Udobje, ki si ga lahko privoščite in za katerega je vredno žrtvovati tudi kakšno stopničko v dnevni sobi. Poglejte tu!

Okna s kupolo in svetlobniki za ravne strehe
Okna in svetlobniki so primerni za vgradnjo v stanovanjske in poslovne objekte. Akrilna kupola dodatno ščiti steklo okna, notranje električno vodeno senčilo pa zagotavlja veliko udobja. Okna so lahko fiksna ali elektrificirana.
Svetlobnik nam preko svetlobne cevi pripelje svetlobo tudi v prostore, ki niso direktno pod streho. S stropa nam podnevi sveti tako, kot manjša plafonjera, ponoči pa lahko vključimo žarnico, ki je nameščena v cevi. Dnevno svetlobo dobijo tudi prostori, v katerih ni oken. Tako lahko razsvetlimo stopnišče, garderobo, kopalnico ali shrambo ali povečamo osvetlitev v dnevnih prostorih.

Vzdrževenje
Bi radi, da vam Velux okna služijo dobro in dolgo, kot zagotavlja proizvajalec? Potrebno se je držati navodil za uporabo in vzdrževanje. Navodila so ob nakupu vedno priložena izdelku v originalni embalaži. Če teh navodil nimate, jih poiščite na naslednji povezavi Okno Velux.

Vzdrževanje oken si lahko olajšate z nakupom Seta za vzdrževanje, ki vključuje mazivo za okovje, protiprašni filter, tesnilo itd. ter seveda navodila za uporabo.

Če pa so vaša okna potrebna temeljitejše obnove, ne odlašajte! Dogovorite se za strokoven pregled in popravilo. Če boste pohiteli, predčasna menjava okna ne bo potrebna. Kliknite na povezavo in opišite težavo!

Koristne povezave:
Ideje za ureditev mansardnih prostorov
Ekosklad - kreditiranje in nepovratna sredstva
gradnja

montažna gradnja
montažna gradnja Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
montažna gradnja
suha gradnja Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
montažna gradnja

na vrh

gradnja
gradnja
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri