V Članki

V prostoru nad hladno kletjo so tla precej hladnejša, kot v višjih nadstropjih. Stanovanje moramo bolj ogrevati, da dosežemo enako udobje, s tem pa so povezani tudi višji stroški za energijo, čemur bi se seveda radi izognili.

Če imamo možnost, je dobra rešitev izoliranje stropa v kleti. Z relativno majhnim posegom lahko dosežemo veliko: temperaturo tal lahko zvišamo tudi za 10°C ali več, zato je v bivalnih prostorih bolj prijetno, kljub temu, da temperature zraka nismo povišali. Stroški ogrevanja pa bodo bistveno nižji in investicija se bo hitro povrnila.

Katere materiale uporabiti, kakšne so cene, kje in kako hitro jih lahko dobimo, ter kako se lotimo dela lahko preberemo v teh nasvetih.

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.