V Izdelek meseca

IZOLACIJA STROPA V KLETI

Z izolacijo stropa kleti najhitreje zmanjšamo izgube za ogrevanje pritličja. Toplejša tla dajejo občutek toplejšega prostora, kjub temu, da temperatura zraka v prostoru ni bistveno višja.

Za enostavno izoliranje stropa uporabimo izolacijo Ursa Tectonic UPh/Vv.

Prednosti

  • Učinkovitost: toplotna prevodnost izolacije Ursa Tectonic UPh/Vv je le 0,032 W/m.K. Merila, ki jih za izoliranje stropa nad kletjo postavlja Ekosklad, dosežemo že z uporabo 12 cm debele izolacije.
  • Enostavna in hitra vgradnja: izolacijo je potrebo na strop samo prilepiti – sidranje pa ni potrebno. S tem odpade najbolj mučno delo, vrtanje v betonski strop.
  • Gospodarnost: ker je izolacija na vidni strani prevlečena z belim voalom, je niti ni potrebno dodatno oblagati s ploščami. Torej še en strošek manj!

Več o izolaciji Ursa Tectonic UPh/Vv si lahko preberete na spletni strani ursa.si, izdelek pa kupite v naših trgovinah.

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.