V Izdelek meseca

ZDRAVO HLAJENJE BREZ KLIME

Variomodul plošče – kliknite za nakup!

Poleti nam vročina ne prizanaša, zato iščemo rešitev v hladni notranjosti. Ploskovno hlajenje je zdravo, tiho in prihrani tudi do 30% energije.

VELIKE POVRŠINE – MAJHEN STROŠEK ENERGIJE

Stensko ali stropno hlajenje ohladi celotno površino. Tako poskrbi za udobno ozračje kot tudi prihrani energijo; večja je površina uporabljena za hlajenje, hitreje se ustvari udobno in prijetno ozračje.

Ploskovno hlajenje prav tako prihrani stroške energije med delovanjem. Zaradi sevalne energije se oseba v ohlajenem prostoru počuti prijetno že pri temperaturi 26°C.
Za primerjavo: če za hlajenje uporabljate klimatsko napravo, se mora temperatura ohladiti vse do 23°C, da se zagotovi enako stanje udobja.

PLOSKOVNO HLAJENJE DELUJE S POMOČJO IZMENJAVE SEVALNE ENERGIJE

Hladna voda kroži po ceveh in ohladi površino stropa ali stene. Človeško telo oddaja višek toplote v hladnejšo okolico.
Prijetno ozračje v prostoru je tako zagotovljeno.

Zaradi ploskovnega hlajenja se prostor ohladi zelo enakomerno. Človeško telo se tako počasi prilagodi na temperaturno spremembo med prijetno, hladno notranjostjo ter žgočo vročino zunaj.

Hitro ohlajevanje telesa s pihanjem hladnega, prehladnega zraka je lahko stvar preteklosti.

PREDNOSTI:

  • Prihrani 30% stroškov
  • Naravno, zdravo ozračje v prostoru
  • Čistejši zrak brez prahu
  • Brez neprijetnega prepiha
  • Tiho
  • OMOGOČA TUDI GRETJE V ZIMSKEM ČASU
×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.