V Izdelek meseca

ZIMA JE TU!

Roleta za strešno okno je idealna zaščita: poleti nas ščiti pred vročino, pozimi pred mrazom.

Izkoristite popust v naši spletni trgovini – kliknite na nakup!

Ker se v hladnejših dneh več zadržujemo doma, je udobje še toliko bolj pomembno.

Roleta na Velux oknu

  • izboljša toplotno izolacijo

  • zmanjša hrup od zunaj

  • zastre lunino svetlobo

  • zastre svetlobo zunanje razsvetljave

Tudi na navadna okna lahko naknadno montiramo roleto na solarni pogon – s pritiskom na gumb jo lahko naravnamo v najustreznejši položaj.

Izkoristite popust v naši spletni trgovini – kliknite na nakup!

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.