V Novice

DRUGAČNE KNAUF VLAGOODPORNE PLOŠČE?

KNAUF impregnirane plošče so bile do zdaj svetlo zelene barve. Tako so se vlago-odporne plošče že na pogled ločile od običajnih plošč.

Stara barva impregniranih plošč

Stara barva impregniranih plošč

Zakaj ta sprememba? Takole pravijo

“Z oktobrom 2020 spreminjamo barvo kartona na sprednji (vidni) strani impregniranih in ognjevarno-impregniranih mavčnih ploščah (H2/GKBI in DFH2/GKFI) iz zelene v
sivo-zeleno barvo.

Gre izključno za optično spremembo plošč, kar pomeni da vse tehnične lastnosti plošč ostajajo nespremenjene.

Zaradi odgovornosti do okolja in prihodnjih generacij svojo rabo in vire energije nenehno optimiziramo. Prehod z barvnega beljenega kartona na barvni nebeljen karton je nadaljnji prispevek k zmanjšanju ekološkega odtisa naših gradbenih materialov.

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.