V Obvestila

Kje in kako uporabiti XPS toplotno izolacijo in ne EPS

Podjetje Fibran d.o.o. pripravlja 15. junija 2021 ob 10. uri brezplačen webinar za vse tiste, ki gradite ali prenavljate. Kot proizvajalec XPS toplotne izolacije opažajo, da se v praksi pogosto dogaja, da se na predelih stavbe, ki so izpostavljeni vlagi oz. vodi ali pa velikim mehanskim obremenitvam, vgrajuje neprimerno toplotno izolacijo. Na tokratnem webinarju bodo zato izpostavili:

  • kje uporabiti XPS toplotno izolacijo in ne EPS ter se s tem izogniti nepotrebnim napakam pri gradnji,
  • kako pravilno vgraditi XPS toplotno izolacijo,
  • katere so ključne prednosti XPS toplotne izolacije pred ostalimi izolacijami,
  • predstavitev proizvodnje XPS toplotne izolacije,
  • ogled praktičnih primerov iz prakse.

Prijave zbirajo na spletni strani www.energijskiscit.si/aktualni-prihajajoci-seminarji/ in www.fibran.si

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.