V Obvestila

Poletno branje: Baumit magazin

Zanimiv prispevek o vplivu materialov na zrak v prostoru. Vajeni smo, da vgrajeni materiali in nova oprema sproščajo določene vonjave, nekatere bolj ali manj izrazite in bolj ali manj prijetne. Vsebnost škodljivih lahko hlapnih organskih spojin v gradbenih materialih in barvah je sicer zakonsko omejena, še vedno pa nas lahko motijo. Enako velja za druge snovi: cvetni prah je sicer naraven, alergikom pa lahko povzroči kar precej težav. In prav za ta problem imamo zdaj pomoč v obliki nove barve, ki se za svojo učinkovitost lahko zahvali ionom, ki lahko vplivajo na gibanje cvetnega prahu v zraku. Vse o tem in še drugo zanimivo branje lahko najdete v najnovejši reviji Baumit.

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.