V Obvestila

Spoštovani kupci,

v ponedeljek, 27.6.2022, pričnemo z urejanjem ceste in dvorišča v okolici stavbe Kalcer v Trzinu.

Prometni režim bo spremenjen predvidoma do sredine avgusta. Cesta bo zaprta in prevoz mimo črpalke Petrol iz smeri Domžal v cono ne bo mogoč.

Dostop za kupce trgovin Kalcer, VELUX in Förch bo urejen.

Prosimo bodite pozorni na spremenjeno prometno signalizacijo.

Zavedamo se, da bo gradbišče moteč dejavnik v fazi gradnje, saj bo podaljšal čas, potreben za dovoz in izvoz. S preureditvijo bomo pridobili več parkirnih mest pred trgovino in skladiščem in zato tudi več prostora za naše stranke, zato računamo na vaše razumevanje.

S spoštovanjem,

Ekipa Kalcer

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.