Lesene obloge uporabljamo tam, kjer moramo združiti dobro akustiko, vrhunski dizajn, kvalitetno, trajnost in naraven material: v športnih dvoranah in telovadnicah, koncertnih in konferenčnih dvoranah, predavalnicah, šolah, knjižnicah, galerijah in drugih javnih prostorih, v katerih se zbira več ljudi, pa tudi v drugih reprezentančnih in stanovanjskih prostorih.

Lesene obloge

Značilnosti akustičnih lesenih dekorativnih oblog:

 • različni osnovni materiali: iverne, MDF ali vezane plošče, masivni les
 • končna obdelava: veliko število različnih lesnih dekorjev,
 • običajne in požarno varne obloge,
 • odlična akustika s pomočjo perforacije, utorov, zarez,
 • enostavno vzdrževanje,
 • več vrst različnih proizvodov za različne sisteme montaže,
 • kombinacija stropnih in stenskih oblog,
 • vrhunski izgled.

VARILINE

VARILINE
 • Trendovska, čista konstrukcija z naravnimi materiali in tehnično napredno proizvodnjo. Oblikovno vrednost izdelka nadgradimo z opcijsko integriranimi različnimi akustičnimi oblogami, ki pokrivajo koncept odprtih celic in visoke potrebe po zmanjšanju hrupa.
 • Tako imenovani ”baffle” ali lamelni stropi so trenutno izredno v trendu in poleg svojega modernega videza dosegajo zelo visoke akustične zahteve.
 • Dobavljive so različne dimenzije, raster in izgled same obloge, bistvena prednost pred konkurenco pa natančno tovarniško izdelani moduli z vso potrebno predpripravo za enostavno montažo.

ADVANCE / MODUL

ADVANCE / MODUL
 • Akustika z visoko absorpcijo zvoka v kombinaciji z dekorativnimi utori ali okroglo perforacijo.
 • Stene in stropi so bistveni za doseganje zvočnega udobja. Uporaba Advance®  ali Modul® lesene obloge je lahko v celoti usklajena s potrebami prostora s kombinacijo odboja, difuzije in absorpcije. Obloge so običajno iz MDF ali vezane plošče, z furnirjem, melaminskim dekorjem ali RAL / NCS barvo. Na vidni strani so simetrični utori ali perforacija, hrbtna stran pa ima zasnovo, ki omogoča prehod zvočne energije.
 • Na zadnji strani je obloga obdelana z akustično membrano, ki omogoča prenos zvočne energije in jo pretvori v toplotno (akustični princip). S tem dosežemo odlično akustiko prostora obloga pa nudi neskončne možnosti pri oblikovanju videza prostora.
 • Tip Advance® je dobavljiv z veliko opcijami razporeditve utorov – zarez na vidni strani. Lamele s peresom in utorom, omogočajo neskončen videz – brez vidne podkonstrukcije.
 • Tip Modul® ima okroglo perforacijo različnih premerov in rastrov, ki poteka po celi debelini plošče. Običajno se montira s vidno fugo.

NEXT

NEXT

Zadnja generacija lesenih akustičnih panelov NEXT omogoča enostavno integracijo v stropne obloge z inovativnim in modernim izgledom.

Kot ostale obloge tudi ta bazira na MDF sredici na vidni strani obdelani z furnirjem, melaminskim dekorjem ali RAL / NCS barvo. Dimenzije plošč prilagojene standardnim modularnim stropom (600×600, 600×1200,…). Obdelava robov omogoča vse tipe montaže, kot so vidni profili, nevidna podkonstrukcija, senčna fuga ipd..

Za več informacij nas pokličite, obiščite v eni izmed naših poslovalnicah ali zahtevajte ponudbo po elektronski pošti.

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.