Cement Design je nova generacija premazov za stene in tla, ki jih lahko uporabimo za notranje ali zunanje površine. Vsak izdelek blagovne znamke Cement Design je razvit s predelavo visokozmogljivih polimerov na vodni osnovi, brez vsebnosti topil, s spoštovanjem do zdravja in okolja.

tla-talni-premazi

Ker se lahko uporabljajo v zelo tankih plasteh, debeline 1 do 3 mm, in ker imajo visoko oprijemljivost na večini novih ali že obstoječih podlag, kot so keramika, beton, les, marmor, kovina, steklo, omet in mavčne plošče, lahko proizvode Cement Design uporabljamo tako v novogradnji kot tudi pri prenovah in adaptacijah. Pri prenovah je čas izvedbe precej krajši, stroški pa manjši, saj razbijanje in odstranjevanje starih keramičnih oblog ni potrebno.

Topel in naraven učinek je značilen za površine, obdelane s premazi Cement Design, prostori so prijetni in elegantni, površine pa se dobro vklopijo tako v izredno moderne in minimalistične kot tudi tradicionalno oblikovane prostore.

Cement design

Štiri različne osnovne linije površin Cement Design omogočajo široko izbiro tekstur.

Površine Eco cement so primerne za stene in tla, za notranje in zunanje površine. Struktura tal je lahko različno groba.

 • Classic: Monolitni premaz iz zelo finih delcev. Estetska, tekoča tekstura z možnostjo izrazitejših poudarkov, ki jih da ročna izdelava, zagotavlja enkratnost in ekskluzivnost.
 • Concret: Finozrnat monolitni premaz Concret je dekorativni material homogenega videza, ki vsakemu prostoru daje topel in udoben dotik.
 • Transit: Monolitni premaz z bolj grobo teksturo je primeren za visoko obremenjene pohodne površine, kot so nakupovalna središča, javne zgradbe, delovne in stanovanjske površine. Transit ponuja odlične lastnosti, širok nabor formatov in različnih površin.
 • Rustic: Grobozrnat monolitni premaz Rustic priporočamo za visoko obremenjene površine (nakupovalne, delovne površine, javne zgradbe ipd.), tudi za industrijske tlake in garaže.

Porocret

Porocret je dekorativni monolitni premaz, ki združuje plemenitost vidnega betona z eleganco dekorativnega cementa v najmanjši debelini (le 2 do 3 mm). Uporaben je za stene in tla, pohištvo in dekorativne predmete, s čimer dosežemo sodoben industrijski videz izjemne lepote.

Nature & Tex

Nature & Tex

Navdih za kolekcijo Nature je bila narava. Kombinacija z naravnimi materiali izstopa po svoji lepoti. Izdelek Quercus lepo posnema naravno okolje in z vključevanjem recikliranega materiala skrbi za njegovo ohranjanje. Rezultat tega je odpiranje svetu dobrega počutja, sprostitve in nežnosti, v popolni harmoniji s katerokoli arhitekturno zasnovo. Izdelki iz kolekcije Nature omogočajo izkoriščanje vseh prednosti, ki jih ponujajo premazi Cement Design: uporaba brez odstranjevanja obstoječe podlage (čisto, hitro in brez hrupa) in možnost personalizacije prostora z nešteto barvami, površinami, teksturami in, med drugim, tudi različnimi sijaji.

 • Quercus: Srednje groba površina, ki jo je navdihnil gozd. Privlačna površina z dodatkom recikliranega lesa. V prostor vnese naravo in skrb za okolje.
 • Mukali: Srednje groba površina vključuje delce lesa mukali, ki z minimalno debelino nanosa učinkuje kot naravna in prožna koža.
 • Raphia: Srednjezrnat premaz, naraven, eksotičen, umetelen.
 • Rattan: Srednjezrnat premaz, ki nam posreduje lastnosti naravnega ratana – lahkoto in prožnost.
 • Hebra: Srednjezrnat premaz minimalne debeline, naraven in eleganten.

Iskanje novih materialov in tekstur je vodilo Cement Design k ustvarjanju kolekcije Textil, ki jo navdihujejo tkanine in urbana moda. Za to družino izdelkov, namenjenih ljubiteljem trendov, je značilno, da vključuje naravna vlakna recikliranega izvora, ki delujejo kot oblačilo za površino. Kolekcija Textil je najmodernejši segment dekorativnih premazov. Natur Tex, Jeans, Denim in Tricolor so dekorativne rešitve brez primere, ki uspejo okrasiti površine z visoko mero dizajna in sloga. Ponujajo vse prednosti materialov Cement Design: uporaba brez odstranjevanja obstoječe podlage (čisto, hitro in brez hrupa) in možnost personalizacije prostora z nešteto barvami, površinami, teksturami in, med drugim, tudi različnimi sijaji.

 • Natur Tex: Srednjezrnat premaz, jasen odsev najnovejših trendov notranje opreme. Z naravnimi vlakni rastlinskega izvora lahko vsako površino prekrijemo z eleganco in prefinjenostjo.
 • Jeans: Sproščeno univerzalno oblačilo, ki je osvojilo svet: klasične kavbojke so navdihnile tudi Cement Design. Ustvarili so premaz, ki združuje izvirnost, udobje in praktičnost.
 • Denim: Bombažna tkanina, ki se uporablja tako za izdelavo delovnih kot tudi modnih oblačil, je osnova tega premaza, ki pričara urbani in sodobni svet. Premaz vsebuje večje dele naravnih vlaken originalnega jeansa.
 • Tricolor: Srednjezrnat premaz iz recikliranih tekstilnih vlaken v več barvah – ta izdelek je ekskluziven za notranje vertikalne površine in pohištvo.

Glass

Minerali so zaradi svoje edinstvene lepote dandanes ena od zvezd notranje dekoracije. Cement Design s tem potencialnim privlačevalcem razvija kolekcijo Glass. To so ekskluzivni premazi na osnovi eko-cementa s svetlečimi in odsevnimi učinki: izdelki Diamante, Zirconio, Turmalina in Pirita. Kolekcija Cement Design Glass poudari površine s svojim mineralnim leskom in vsestranskostjo.

 • Diamante: Diamant je eden najdragocenejših mineralov na svetu in naravni material, znan po največji trdoti in sijaju. Cement Design združuje te lastnosti v premazu Diamante s svojo ekskluzivno formulo.
 • Zirconio: Ta premaz je navdihnil cirkonij. Zirconio podjetja Cement Design je zmožen popolnoma preoblikovati prostore. Lep zaradi leska in kamnite teksture daje prostoru čar in prefinjenost.
 • Turmalina: Zvestoba svoji zavezanosti novim tehnologijam in inovacijam je vodila Cement Design pri ustvarjanju premaza Turmalina. Je homogen premaz, ki posnema mineral, ki nosi njegovo ime. Za turmalin je značilna kromatska vsestranskost in močna energija.
 • Pirita: Pirit je navdihnil Cement Design za nov inovativni izdelek na trgu dekoracije s svojim spektakularnim sijajem in živahnim učinkom. Ta premaz izjemnega sijaja izpolnjuje najzahtevnejša oblikovalska pričakovanja.

Metallic

Cement Design Metallic

Cement Design je s kolekcijo Metallic ustregel trgu, ki zahteva vintidž, industrijsko in svetovljansko atmosfero. Predstavljajo jo izdelki iz jekla, bakra, cinka, brona, medenine in aluminija s skupnim imenovalcem – izredna reprodukcija sijaja plemenitih kovin in zlitin.

 • Acero – zarjavelo železo: S pristnim videzom kortenskega jekla temu izdelku uspe ustvariti vintidž in industrijsko vzdušje z edinstvenim značajem, ki ga oksidirana površina da vsakemu prostoru posebej. Ta premaz omogoča oprijem magnetov ne glede na to, na kakšno površino je nanešen.
 • Cobre – oksidiran baker: Pri ustvarjanju tega premaza dosežemo izviren učinek patine po spontani koroziji bakra. Baker je inovativen material, ki se prilagaja površinam, skulpturam, pohištvu in kakršnikoli podlagi ter jim daje umetniški značaj, ki spominja na starodavne kulture.
 • Zinc – cink: Cink, kovinski in mineralni, je našel svojo pot v arhitekturi in oblikovanju zahvaljujoč svoji lepoti in enostavnemu spajanju z različnimi projekti. Premaz s pocinkanim učinkom daje prostoru občutek čistosti in karakterja.
 • Bronce – bron: Kovina, ki je očarala starodavni kulturi, kot sta stari Egipt in klasična Grčija, še naprej navdušuje novotarske arhitekte in umetnike. Tehniki podjetja Cement Design so naredili premaz Bronce, ki zahvaljujoč ročnemu delu in poliranju prostoru podari poln sijaj.
 • Laton – medenina: Znana je že iz prazgodovine in je zaradi značilne svetlo rumene barve postala klasičen material v svetu plemenitega okrasja. V premazu Cement Design Laton sta združeni prefinjenost zlatega kovinskega videza z impresivnostjo vsestransko uporabne, ročno polirane površine.
 • Aluminio – aluminij: Aluminij je ena najpogostejše uporabljenih kovin na področju industrije gradbeništva ter referenca pri ustvarjanju vrhunskih dekorativnih rešitev. Unikaten videz ročnega nanosa in poliranja se združuje z uporabnostjo izdelka Aluminio podjetja Cement Design.

Kako dosežemo privlačne površine s premazi Cement Design?

Oglejte si video: Aplicación del Producto – Cement Design

YouTube

To vsebino zagotavlja zunanji ponudnik YouTube. S klikom na "Predvajaj video" sprejemate tudi politiko (piškotki, pogoji uporabe, itn.) ponudnika YouTube (več informacij je na voljo pri ponudniku YouTube).

Predvajaj video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQXBsaWNhY2nDs24gZGVsIFByb2R1Y3RvIC0gQ2VtZW50IERlc2lnbiAtIiB3aWR0aD0iMTE0MCIgaGVpZ2h0PSI2NDEiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvRjRpZV91OW1UTWs/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

V čem se Cement Design loči od podobnih izdelkov?

 • Za razliko od dekorativnega beneškega ometa, s katerim sta si na videz podobna, je popolnoma vodoodporen in primeren tudi za tla, ne le za stene.
 • Cement Design ni le barva, ampak debelejši premaz, ki prekrije nepravilnosti podlage in jo izravna. Zaradi večje debeline je odpornejši na mehanske obremenitve.
 • Zaradi mineralne sestave nudi prijeten, naraven otip.
 • Nudi veliko različnih končnih učinkov obdelave: lakirane, voskane, matalizirane ali kristalne površine.
 • Nanaša se lahko praktično na vse vrste podlag
×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.