V Novice

NOVOSTI ZA KOPALNICO

Hitra in enostavna prenova kopalnice in moderen videz – s tem ciljem so pri podjetju wedi razvili novosti leta 2020.

Za doseganje vedno novih funkcionalnih in estetskih zahtev predstavljajo:

Nove zaključne obloge WEDI TOP LINE

ena plošča po celi višini stene, ena plošča za tla v tuš kabini, ena plošče za klopco – čim manj fug, samo ravna površina, enostavna za vzdrževanje in lepa – prelistaj brošuro!

umivalnik s kanaleto

samonosilni umivalniki različnih dimenzij, z odtočno kanaleto. Oblepimo jih s ploščicami, mozaiki ali premazom Cement design.

wedi plošča s parno zaporo

nove plošče wedi Vapor 85 imajo vgrajeno folijo za parno zaporo. So cenovno ugodna in učinkovita zaščita za parne savne ali izolacijo sten.

wedi plošča za talno gretje

Suho-montažno talno gretje tudi za kopalnico je možno z uporabo plošč wedi ProLine. Plošče imajo že izdelane utore za cevi.

nova klop brez podpor

Nov sistem klopi brez podpor tudi za večje razpone – do dolžine 3m. Nosilnost klopi je kar 170kg!

Pa še:

  • nov segment počivalnikov za zunanjo in notranjo rabo, finalno barvani z atraktivnimi barvami
  • nova, ojačana plošča wedi I-board, za oblaganje Geberit, Sanit ali LIV stojal za WC. Primerna za oblaganje s ploščicami ali s premazom Cement design.
  • plošča za tuš za montažne objekte: Fundo RioLigno s kanaleto
  • tesnilna masa wedi 620, mehkejša, za lažje tesnjene

Želim novo brošuro in cenik

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.