V zadnjem času se na slovenskem trgu pojavljajo vedno novi proizvodi, ki skušajo v čim večji meri zadovoljiti naraščajoče potrebe po čim večjem bivalnem standardu. Sem spada tudi ureditev in notranja dekoracija bivalnih prostorov in s tem tudi okrasni stropni, stenski in talni profili. Z domiselno uporabo in kombinacijo okrasnih profilov lahko precej spremenimo tudi vsakdanje prostore ter tako skupaj z ustreznimi barvnimi kombinacijami zaokrožimo podobo naših domov.

Zaključne talne letve imajo več funkcij: prekrijejo režo med talno oblogo in steno, omogočajo lažje čiščenje, obenem pa ščitijo steno pred poškodbami, skrijejo kable električne napeljave in omogočajo namestitev razsvetljave. Poleg tega pa predstavljajo še dekorativen element, ki lahko poudari določen stil ali popravi razmerja v prostoru.

Talne letve NMC Floor styl so izdelane iz trpežnega materiala, ki je obenem trden in enostaven za rezanje in oblikovanje. Ker se jih lahko barva, se z lahkoto prilagodijo vsem vrstam talnih in stenskih oblog. Tudi če kombiniramo različne talne obloge v enem prostoru, so talne okrasne letve NMC Floor Styl prava izbira.

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.