V zadnjem času se na slovenskem trgu pojavljajo vedno novi proizvodi, ki skušajo v čim večji meri zadovoljiti naraščajoče potrebe po čim večjem bivalnem standardu. Sem spada tudi ureditev in notranja dekoracija bivalnih prostorov in s tem tudi okrasni stropni, stenski in talni profili. Z domiselno uporabo in kombinacijo okrasnih profilov lahko precej spremenimo tudi vsakdanje prostore ter tako skupaj z ustreznimi barvnimi kombinacijami zaokrožimo podobo naših domov.

Zaključne talne letve imajo več funkcij: prekrijejo režo med talno oblogo in steno, omogočajo lažje čiščenje, obenem pa ščitijo steno pred poškodbami, skrijejo kable električne napeljave in omogočajo namestitev razsvetljave. Poleg tega pa predstavljajo še dekorativen element, ki lahko poudari določen stil ali popravi razmerja v prostoru.

Talne letve NMC Floor styl so izdelane iz trpežnega materiala, ki je obenem trden in enostaven za rezanje in oblikovanje. Ker se jih lahko barva, se z lahkoto prilagodijo vsem vrstam talnih in stenskih oblog. Tudi če kombiniramo različne talne obloge v enem prostoru, so talne okrasne letve NMC Floor Styl prava izbira.

Zaključne letve se morda zdijo nepomembne, vendar imajo v prostoru pomembno nalogo: ščitijo stene pred nenamernimi udarci in pred sledmi, ki jih povzročita metla in sesalnik, hkrati pa vplivajo na estetiko in morajo biti zato v harmoniji z vrati in ostalo opremo prostora. Še posebej, če se odločimo za vgradna vrata, je poglobljeno vgrajena letev skoraj obvezna izbira, ki zagotavlja homogenost stene, skladnost zaključkov in odsotnost izboklin na steni.

Zaključne letve Eclisse Syntesis

Se lahko uporabljajo za zidane stene in stene iz mavčnih plošč, enostavna je montaža tudi ob stopnicah, vgrajene letve so poravnane s površino stene, brez izboklin.
Izdelek, namenjen opremljanju prostorov v hiši na eleganten, moderen in minimalističen način.
Zaključno polnilo je lahko barvno ali leseno.

Letev je lahko osvetljena z LED osvetlitvijo in uporabna tudi ob stopnicah.

Zaključne letve Eclisse Shodo

Aluminijaste zaključne letve v ravnini s steno. V kombinaciji s podboji za vrata ECLISSE Shodō dopolnjujejo koncept celotne kolekcije, definirajo oblike in volumen prostora z eno samo neprekinjeno linijo. Vse, seveda, z ničelno debelino.

Letve so lahko bele ali pripravljene za nanos barve po želji.

Zaključne letve Eclisse Delta

Edina nagnjena letev, nova oblika na pol poti med poravnavo s steno in tradicionalno izbočeno letvijo. Absolutna novost na trgu in nov način pojmovanja talnih zaključnih letev. S sprednje strani daje iluzijo letve, ki je poravnana s steno, medtem ko gledano s strani razkriva nagnjen volumen, ki se dviga od tal, dokler se ne spoji s površino stene.

Letve Delta se dobijo v beli barvi, odtenkih Champagne, Bronze in Tobacco ali s površino, pripravljeno za nanos barve po želji.

Usklajene z vrati iz kolekcije ECLISSE Syntesis in ECLISSE 40 zaključujejo vsestransko in ekskluzivno linijo izdelkov, ki opremljajo prostor od tal do stropa.

YouTube

To vsebino zagotavlja zunanji ponudnik YouTube. S klikom na "Predvajaj video" sprejemate tudi politiko (piškotki, pogoji uporabe, itn.) ponudnika YouTube (več informacij je na voljo pri ponudniku YouTube).

Predvajaj video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmF0dGlzY29wYSBtb2Rlcm5pIGUgZGkgZGVzaWduOiB6b2Njb2xpbm8gaW5jbGluYXRvIC0gRUNMSVNTRSBEZWx0YSIgd2lkdGg9IjExNDAiIGhlaWdodD0iNjQxIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL2FfZUJqQXhOZXE4P2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgcmVmZXJyZXJwb2xpY3k9InN0cmljdC1vcmlnaW4td2hlbi1jcm9zcy1vcmlnaW4iIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.