Ustrezno tesnjenje

V mokrih prostorih moramo zagotoviti vodotesnost tal ter enostavno vzdrževanje. Kljub temu, da so keramične ploščice vodotesne, moramo zagotoviti zaščito pred vdorom vode tudi v primeru, ko se v fugah med ploščicami začnejo pojavljati razpoke. To zagotovimo z vodotesnim premazom in z ustrezno talno oblogo.

mozaik

Za hidroizolacijo uporabimo ustrezne tesnilne premaze, tesnilne trakove na stikih z obodnimi stenami in tesnilne manšete okrog vseh prebojev za odtoke.

Ko so površine že obložene s keramiko, stike med tlemi in stenami ter vogale med stenami zatesnimo z vodotesnim, trajno elastičnim kitom za sanitarne prostore.

Sanitarni kiti vsebujejo nekaj fungicidnih sredstev, kar preprečuje naselitev in razmnoževanje plesni. Skupaj s posebnim čistilom za kopalnico, ki površine dezinficira, preprečimo razvoj in razrast plesni. Če se pojavi plesen, jo je treba čim prej odstraniti. Če tega ne storimo, se bo razrasla globlje v kit, ki ga bo treba v celoti odstraniti in nadomestiti z novim.

Nakup: sanitarni silikonski kit, čistilo za kopalnico, čistilo za odstranjevanje plesni in čistilo za odstranjevanje ostankov silikonskega kita

Tuš kabine v nivoju tal

Še posebej natančno je treba zatesniti tuš kabine, ki so v istem nivoju kot ostala tla v kopalnici, okrog kadi in vse druge površine, na katerih bi lahko prišlo do zadrževanja vode: na pultu ob umivalniku, na klopi v tuš kabini ali na policah ob kadi ali tušu.

Za pravilno oblikovan naklon tal proti odtoku uporabimo plošče wedi fundo, ki imajo že oblikovane naklone. Dobijo se v različnih oblikah in dimenzijah, vgradnja je enostavna in hitra, površina pa je idealno pripravljena za oblaganje s keramiko.

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.