Kdo smo

Kalcer d.o.o. je slovensko podjetje v privatni lasti, ustanovljeno leta 1990. Ideja, s čim se ukvarjati, je nastala v pravem času: gradbeništvo je bilo v porastu, način gradnje pa se je začel spreminjati: delež klasične zidave se je zmanjševal, montažne pa povečeval. Potrebe po novih poslovnih prostorih so strmo rasle, investitorji so želeli čim krajše izvedbene roke. Izdelki, ki smo jih ponujali, so izpolnjevali prav taka pričakovanja.

o-nas-metod
Metod Cerar, Generalni direktor

Začeli smo z uvozom stropov Armstrong, mavčnih plošč Knauf in Rigips, toplotnih izolacij, steklenih sten, dvignjenih podov, kovinskih stropov in luči. Danes je naš prodajni program že mnogo širši. Izdelki, ki so se najprej uporabljali v poslovnih prostorih, so kmalu postali običajni tudi v gradnji stanovanjskih objektov.

Kje smo

Čedalje večje povpraševanje po materialih za enostavno, hitro in kakovostno gradnjo je narekovalo hitro širjenje podjetja. V Trzinu, kjer je sedež podjetja, je bilo potrebno povečati skladiščne prostore in odpreti maloprodajno trgovino, saj je za suho-montažne izdelke raslo tudi zanimanje samograditeljev.

o-nas-podjetje
Poslovalnica Trzin

Skladiščne in prodajne površine v Trzinu smo nekajkrat že povečali, se preselili na novo lokacijo, prav tako v obrtni coni Trzin, nove trgovine pa smo odprli še v Mariboru, Novem mestu in Beogradu. Dostop do naših izdelkov je kupcem omogočen tudi preko partnerskih trgovin po celi Sloveniji, zadnja leta pa širimo tudi prodajni program v naši spletni trgovini.

Kaj vse vam lahko ponudimo

Istočasno s širitvijo trgovin se širi tudi naš prodajni program. Poleg vseh materialov, potrebnih za suho-montažno gradnjo ponujamo še hidro-izolacije, toplotne in zvočne izolacije, gradbeno kemijo in vse za fasade. Poglejte, s kako širokim naborom najboljših dobaviteljev sodelujemo!

o-nas-kaj-vse-vam-lahko-ponudimo

Z leti smo za nekatera področja postali pravi strokovnjaki, zato se radi pohvalimo, da naše trgovine ne ponujajo le izdelkov, pač pa tudi rešitve. Vedno smo na lovu za koristnimi novostmi.

Kupcem svetujemo in vedno poizkušamo poiskati najboljšo in najbolj gospodarno rešitev. Če ne najdete rešitve za vaš problem, se oglasite. Potrudili se bomo, da ga rešimo skupaj.

Želimo si

Želimo si, da bi v nas prepoznali dostopnega, predvsem pa zanesljivega partnerja pri projektiranju, gradnji ali adaptaciji.

o-nas-zelimo-si

S široko izbiro ter kratkimi roki dobave vam zagotavljamo hitro, enostavno in gospodarno gradnjo.

In ko je posel zaključen, si vzamemo čas tudi za druženje s poslovnimi partnerji – kupci in dobavitelji.

Približno 100 nas je

Smo družabni, precej športno razpoloženi in radovedni.

o-nas-priblizno-100-nas-je

Izobražujemo se, da bi vam lahko pomagali s koristnim nasvetom. Trudimo se po najboljših močeh, čeprav nismo brez napak. Če pa imate pripombe na naše delo, nam le povejte, da ga ne bi lomili v nedogled.

Vsako leto se nam pridruži kakšen nov sodelavec – poleg strokovnih kompetenc iščemo ljudi, ki bi z zagnanostjo in dobro voljo radi postali več kot le prodajalci ali komercialisti. Če bi se nam radi pridružili, se nam oglasite, trenutno aktualne razpise pa si lahko ogledate na tej povezavi.

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.