Obloge iz lahkih gradbenih plošč imajo omejeno sposobnost prenašanja obtežbe s predmeti, pritrjenimi na stene, kot so viseče omare, police in podobno. Lažje predmete (nekaj kg) lahko obesimo tako, da jih pritrdimo na plošče, težje moramo pritrditi v podkonstrukcijo, za zelo velike obremenitve pa je potrebno izdelati posebne nosilne konstrukcije. Ker moramo upoštevati, da se bodo zahteve uporabnikov sčasoma spreminjale, je potrebno graditi tako, da kasnejše premeščanje opreme ne bo povzročilo nesorazmerno velikih stroškov ali celo rušenja in nadomeščanja sten. Z uporabo posebnih, bistveno trših plošč (npr. Diamant ali Habito ipd), se možnosti pritrjevanja bistveno povečajo.

YouTube

To vsebino zagotavlja zunanji ponudnik YouTube. S klikom na "Predvajaj video" sprejemate tudi politiko (piškotki, pogoji uporabe, itn.) ponudnika YouTube (več informacij je na voljo pri ponudniku YouTube).

Predvajaj video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iUmlnaXBzIC8gSGFiaXRvIC0gdnlzb2tvcGV2bm9zdG7DrSBzw6Fkcm9rYXJ0b24iIHdpZHRoPSIxMTQwIiBoZWlnaHQ9IjY0MSIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC81X3ZtY1VmcGYxRT9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.