V Novice

Kje je Armstrong strop?

Armstrong strop je sinonim za spuščeni strop, izdelan v rastru, z demontažnimi mineralnimi ali kovinskimi ploščami različnih vzorcev. Kljub temu, da so bili na slovenskem trgu na voljo stropi različnih dobaviteljev, je Armstrong postal sinonim za tovrstne strope zaradi dolgoletne prisotnosti in velike razširjenosti.

V svetu pa gre to tako: multinacionalka Knauf, ki jo pri nas poznamo predvsem po mavčno-kartonskih ploščah (mimogrede, tudi te pogosto imenujemo kar knauf plošče, izvajalce pa knaufarje), je pred leti že pripojila firmo AMF, nemškega proizvajalca mineralnih stropnih plošč. Zdaj je pod njenim okvirjem tudi evropski del firme Armstrong, novo podjetje pa se imenuje KNAUF CEILING SOLUTIONS. Racionalizirali so proizvodni program, saj so si bili nekateri modeli plošč zelo podobni in dodali še nove, atraktivne izdelke. V imenih najbolj prodajanih izdelkov bomo še vedno zasledili tako Armstrong kot AMF, nekateri stropi pa so poimenovani na novo.

Pri Kalcer imamo še vedno shranjene podatke o starih tipih stropnih plošč, zato se lahko mirno obrnete na nas, kadar iščete zamenjavo ali alternativo. Za pomoč pri izbiri stropa, ki bo ustrezal željam in potrebam naročnika, se lahko obrnete na vodjo področja stropov, Uroša Pečnika.

.

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.