Knauf
dvignjen pod
suha gradnja
izolacija
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
suhi estrihi
Perlite
ploščeO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažadvignjen pod
suhi estrihi
pod
Prodajni center za suho gradnjo
Tehnični dvignjeni podi Lindner
estrih
Knauf
pod
Dvojni podi www.lindner.ag
Področje uporabe:
napeljavaProstori z
perlitinformacijsko
gradnjaopremo.
štukatureProizvodni prostori
profiliRaziskovalni centri
podRazne pisarne

Plošča iz kalcijevega sulfata NORTEC
Materiali za te plošče so bili skrbno izbrani posebej za izdelavo dvignjenih podov. Glavne sestavine teh plošč so mavec in kvalitetna celulozna vlakna. Nortec plošče so dobavljive v različnih debelinah. Razvili smo poseben proizvodni proces, ki ploščam omogoča povišano nosilnost in na ta način ohranimo nizko debelino plošče.

Plošča iz iverne plošče LIGNA
Nosilni material Ligna plošče je iverna plošča visoke gostote. Plošče ustrezajo razredu E1 (izhajanje prostega formaldehida). Če želimo doseči boljšo električno prevodnost plošče, se plošči doda električno prevodne sestavine.
suha gradnja
Knauf gips plošče
profili
plošče
napeljava
Perlite
Danes so modularni dvignjeni podi standardna oprema modernih pisarn ter javnih prostorov. Z dvignjenimi podi Lindner ustvarimo instalacijski prostor v katerega lahko vstavimo električno in telekomunikacijsko napeljavo ter prezračevalne sisteme. Ta sistem omogoča enostavno vzdrževanje inštalacij še dolga leta po vgradnji poda.

Stojke Pomemben element pri dvignjenih podih je podkonstrukcija. Stojke ki omogočajo instalacijski prostor, so lahko izdelane v različnih višinah od 20 mm do 2000 mm. Lindner stojke so v celoti izdelane v hiši od projektiranja do končne izdelave. Visoka nosilnost ter prilagodljivost stojk je rezultat dolgoletnih izkušenj. Stojke omogočajo spajanje z vsemi vrstami nosilnih profilov, kar omogoča visoko fleksibilnost.

Nosilni profili Plošče Lindner imajo že same po sebi visoko nosilnost. Če to v določenih primerih ne zadostuje, lahko uporabimo različne nosilne profile. Lahki nosilci pripomorejo predvsem k boljši horizontalni togosti poda, najmočnejše nosilce pa lahko uporabimo tudi takrat, ko je razmak med dvema stojkama večji od 600 mm. Pri dvignjenih podih Lindner se vsi posamezni elementi odlično spajajo eden z drugim.
pod

montažna gradnja
profili Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
suhi estrihi
profili Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
štukaturni profili

na vrh
napeljava
Perlite
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri