Ravne strehe se koristno izrabljajo za parkirišča in sončne elektrarne poleg tega pa vse bolj tudi za dodatne bivalne ali rekreacijske površine, gojenje uporabnih rastlin, čebelarjenje… V strnjenem okolju mest nudijo zelene ravne strehe dodatne uporabne površine za rastlinje, ki blaži ekstremne temperaturne obremenitve, zadržuje prehiter odliv meteorne vode in ohranja del naravnega okolja živalim in ljudem. Vse to omogočajo premišljeni projekti, napredne tehnološke rešitve in kakovostni materiali.

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.