Kdaj in zakaj suhomontažna izvedba?

Za suhomontažni način talnega ogrevanja se običajno odločimo v primeru adaptacij ali pa pri novogradnjah, kadar nam primanjkuje prostora. Pri adaptacijah z uporabo montažne izvedbe pospešimo hitrost gradnje in zmanjšamo vnos vode in umazanije. Tudi pri novogradnjah se nam lahko zgodi, da zmanjka prostora: če se npr. naknadno odločimo za prezračevanje z rekuperacijo, nam cevi za razvod zraka vzamejo skoraj 10 cm višine prostora, kar lahko nadomestimo s tanjšim sistemom talnega gretja.

fbh-hintergrund2006

Glavne prednosti:

Prednosti sistema Variocomp:

• nižji stroški ogrevanja zaradi nižje temperature vode,
• izredno majhna vgradna višina, ki jo potrebujemo za izdelavo sloja s talnim gretjem,
• nizka teža tega sloja v primerjavi s težo cementnega estriha,
• hitro prilagajanje temperaturnim spremembam,
• že 1 dan po vgradnji lahko sistem preskusimo in nadaljujemo z izdelavo talne obloge!

Kadar talnega ogrevanja ne moremo izvesti iz različnih razlogov, se nam ni potrebno odpovedati vsem ugodnostim, ki jih talno ogrevanje prinaša, predvsem boljšemu izkoristku prostora in nizkim obratovalnim stroškom. Oboje si lahko zagotovimo s stenskim ali stropnim ogrevanjem Variotherm.

×

Preden dokončamo vašo prijavo...

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Kalcer d.o.o.) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Še zadnji korak

Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Prijava poteka...

Prosimo, počakajte nekaj trenutkov.