armstrong
montažna gradnja
štukature
izolacija
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
estrihi
armstrong
izolacijaO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažaplošče
estrih
montažna gradnja
Prodajni center za suho gradnjo
Actis, večplasten izolacijski material
suha gradnja
gips plošče
štukaturni profili
Izolacije www.actis-isolation.com
ACTIS je francosko podjetje s sedežem v Limoux v regiji Languedoc-Roussillon, specializirano za projektiranje in izdelavo tankih odsevnih večplastnih izolacijskih proizvodov. Od izuma tanke večslojne – multifolijske izolacije leta 1980 je podjetje ACTIS vodilno na tem področju, s 65% deležem na evropskem trgu.

Podjetje v testnih laboratorijih in na 12 stavbah stalno preizkuša svoje izdelke v naravi; s tem dokazuje učinkovitost izolacije v realnih pogojih in se ne zanaša le na laboratorijske preiskave.
Rezultate teh primerjalnih testov v realnih pogojih uporabljajo za dodatno razumevanje posebnih fizikalnih lastnosti svojih proizvodov in s tem za razvoj novih rešitev, ki omogočajo gradnjo nizko energijskih stavb, ki bodo potrebne v prihodnosti.

Z doseganjem standarda ISO14001 se ACTIS zavezuje k dolgoročnemu zmanjševanju negativnih vplivov na okolje.
suha gradnja
izolacija izolacijski material Knauf
montažna gradnja
izolacijski material
gradnja
Knauf
štukaturni profili
Perlite
Poleg podatkov o lastnostih toplotno izolacijskih materialov je za učinkovito izoliranje potrebno vedeti tudi to, na kaj vpliva prehod vlage skozi izolirane konstrukcije. Več o tem si lahko preberete na tej povezavi.

Vgradnja izolacijske folije ACTIS

ACTIS tanke večslojne izolacije so sestavljene iz več odsevnih plasti, debelih le nekaj mikronov. Ti sloji so ločeni s plastmi sintetične vate, pene ali ovčje volne in sešiti v tanko izolacijsko odejo. Ta je (skupaj z zračnimi sloji) tri do pet-krat tanjša od tradicionalno debele izolacije, vendar deluje enako učinkovito.

Actis izdelki so popolnoma prilagojeni izoliranju stanovanjskih, poslovnih in industrijskih objektov, streh, podstrešij, sten in tal.

Učinkovitost ACTIS izolacij temelji na raziskavah in razvoju posameznih sestavnih plasti in načina, kako so le-te med seboj sestavljene.

Montaža ACTIS Triso Super 10+ izolacije na podstrešju.

TRIISO SUPER 10+ je tanek večplastni izolacijski material z visoko odbojnostjo za izolacijo ostrešij. Poleti preprečuje pregrevanje notranjosti, saj se toplota, ki jo izžareva streha, odbija navzven. Pozimi zadržuje toploto v notranjosti. Material je prožen ter hkrati obstojen in trpežen, saj svojih lastnosti ne izgubi tudi pri dolgotrajni uporabi. Za doseganje s PURES ali merili EKOSKLADA zahtevane toplotne upornosti strešne konstrukcije je potrebno dodati cca 10 cm izolacije razreda 040.

Montaža izolacije ACTIS Triso Super 10+ na strehi.

Z izolacijo Triso Super 10+ enostavno dogradimo pomanjkljivo izolacijo ob menjavi strešne kritine. Izolacija se vgrajuje enostavno, nad izolacijo pa je potrebno zagotoviti zadosten prezračevalni sloj, ki omogoča odvajanje pregretega zraka. Na ta način učinkovito preprečimo poletno pregrevanje strehe.

Montaža izolacije ACTIS Triso Super 10+ na stene.

Kadar fasade iz različnih razlogov ne moremo dovolj izolirati, lahko izolacijo namestimo na notranji strani zidu. Zračni sloj naj jo ločuje od zidu in od notranje obloge, da bo zagotovljena učinkovitost. Poleg fasadnega zidu lahko na ta način izoliramo še zid, ki meji na stopnišče ali druge neogrevane prostore.

Talna izolacija ACTIS Triso Sols je posebej učinkovita pod talnim gretjem, saj z debelino 7mm učinkovito nadomešča debelejšo izolacijo (razreda 040).

Pri nameščanju talnega ogrevanja včasih zmanjka prostora za toplotno izolacijo, ali pa si želimo debelejše izolacije, kot je bila projektirana. ACTIS Triso Sols je izdelana prav za pod talno ogrevanje – zgornja plast je odporna na vodo in cement in ima vrisano mrežo, ki olajšuje polaganje cevi talnega ogrevalnega sistema.

Napotki, ki jih je potrebno upoštevati pri vgradnji Napotki, ki jih je potrebno upoštevati pri vgradnji


Koristne povezave: Arso Ekosklad

estrihi

štukaturni profili
Perlite Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
večplastni izolacijski material
štukaturni profili Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
plošče

na vrh
izolacijski material
armstrong
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri