gradnja
gradnja
montažna gradnja
gradnja
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
suha gradnja
gradnja
suha gradnjaO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažagradnja
suha gradnja
gradnja
Prodajni center za suho gradnjo
Sistem predelnih sten Maars
suha gradnja
suha gradnja
montažna gradnja
Ogravanje in hlajenje gradnja reference, www.maarsgroup.com
Predelne stene MAARS so namenjene za vse vrste prostorov, kjer se zahteva elegantna ter dinamična ureditev prostorov z možnostjo naknadnih sprememb brez drastičnih posegov. Primerne so za začasne in trajne postavitve pisarn, za avtomobilske salone, banke, zavarovalnice ter povsod tam kjer je potrebna kreativnost za sprejemljivo ceno.

Sistem lahkih modularnih predelnih sten MAARS predstavlja popoln odgovor na vse bolj zahtevna vprašanja in potrebe arhitektov, designerjev ter specialistov za notranjo opremo prostorov. Kovina, steklo, gips in les si podajajo roke pri izdelavi vrhunskih modularnih in seveda suhomontažnih predelnih sten po meri uporabnika.
gradnja
suha gradnja suha gradnja
Styleline
gradnja
Metaline
gradnja
String 2
suha gradnja
String 2
STRING 2
je sistem, ki s pomočjo prosto prilagodljivih prečnikov omogoča izdelavo skoraj poljubno velikih vodoravnih in/ali navpičnih modulov, v katere lahko potem vgradimo panele in okvire. Sistem predelnih sten String 2 omogoča izdelavo sten z integriranim hlajenjem in/ali ogrevanjem. Po želji lahko v stene tovarniško vgradijo audio vizuelne naprave namenjene poslovni uporabi.

Katalog string 2 katalog String 2

Več o Maars predelnih stenah...
suha gradnja

montažna gradnja
montažna gradnja Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
montažna gradnja
gradnja Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
suha gradnja

na vrh
gradnja
gradnja
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri