profili
štukaturni profili
Knauf
gradnja
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
okrasni profili
perlit
profiliO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažatapetna polja
izolacija
plošče
Prodajni center za suho gradnjo
Okrasni profili NMC
montažna gradnja
suhi estrih
ploščati profili
Okrasni profili katalog NMC gips plošče, www.noel-marquet.net
V zadnjem času se na slovenskem trgu pojavljajo vedno novi proizvodi, ki skušajo v čim večji meri zadovoljiti naraščajoče potrebe po čim večjem bivalnem standardu. Sem spada tudi ureditev in notranja dekoracija bivalnih prostorov in s tem tudi okrasni stenski in stropni profili. Z domiselno uporabo in kombinacijo okrasnih profilov lahko precej spremenimo tudi vsakdanje prostore ter tako skupaj z ustreznimi barvnimi kombinacijami zaokrožimo podobo naših domov.

Podjetje NMC, ki je priznan evropski proizvajalec okrasnih profilov, je na našem trgu prisotno s svojimi proizvodi že kar nekaj let.
plošče

armstrong Perlite
suha gradnja
gips plošče
štukature
estrihi
izolacija
gips plošče
gradnja
Knauf
okrasni profili
suhi estrih
armstrong
stenska
gradnja
plošče
NOVO: nekatere izdelke iz našega prodajnega programa lahko kupite tudi v spletni trgovini. Ponudbo bomo še dopolnjevali. Vabljeni v trgovina-kalcer.si!

Noël & Marquet je blagovna znamka ekskluzivnih dekorativnih izdelkov za uporabo na notranjih in zunanjih stenah podjetja NMC. Okrasni profili, štukature, stropne rozete, talne zaključne letve, letve za skrito razsvetljavo, stenske dekorativne obloge, okrasni stebri in fasadni okrasni profili so izdelani iz materialov najboljše kakovosti, ki imajo dolgo življenjsko dobo, stare pa se da reciklirati.

Štukature na stropu

ali na stiku stropa s steno so klasika. Najenostavnejši zaobljen stik »na flašo« je omehčal ostre vogale v starih hišah, na novih, pogosto sterilno gladkih stenah pa bodo stropni profili pritegnejo pogled navzgor in povišali prostor.

Štukature na stenah

Klasična raba: z okrasnimi profili razdelimo stene na posamezna polja – panele. Na ta način poudarimo višino in širino prostora, obenem pa velike stene ne delujejo prazno. Funkcionalno: stenski okrasni profili zaključujejo različne obloge na spodnjem delu stene ali ščitijo stene v višini naslonjal stolov. Moderno: z okrasnimi profili lahko ustvarjamo tudi sodobne, nekonvencionalne dekoracije. Na enostaven način ustvarimo enkratne prostore.

Zaključne talne letve

Zaključne talne letve iz visoko kakovostnega polistirola so 100% vodoodporne, odporne na udarce in primerne za recikliranje. Letve so pripravljene za barvanje ali že finalno barvane z belo barvo. Lahko ji uporabljamo v kombinaciji z različnimi talnimi oblogami, za njimi lahko skrijemo kable, prekrijemo stare zaključne trakove ali keramične zaključke ali pa za njimi skrijemo razsvetljavo.

Fleksibilni letve za krivine

Okrasni profili, ki se lahko prilagodijo okroglim stebrom, obokom in drugim zakrivljenim robovom, pri tem pa ostanejo dovolj odporni na udarce. Idealno.

Skrita razsvetljava

Okrasne letve so imenitna rešitev za skrito razsvetljavo: za njimi skrijemo LED trakove ali posamezne vgrajene svetilke. Uporabne so za diskretnejšo razpoloženjsko osvetlitev prostora ali funkcionalno razsvetljavo. Osvetlimo strop, steno, police, okvirje, stopnice…

Funkcionalni profili

Zakrijejo, kar ni lepo: instalacijske kable, prezračevalne cevi, vodovodno napeljavo in podobno. Lahko pa vanje vgradimo razsvetljavo. Funkcionalni profili so enostavni za oblaganje okenskih špalet poleg tega pa zmanjšajo še toplotne mostove.

Dizajnerski elementi

3-D obloge, stenske in stropne rozete, stebri in pilastri nudijo neskončne možnosti stilske poživitve prostorov. Moderen ali klasičen dizajn, diskretno ali vpadljivo, vse je možno.

Fasadna dekoracija Domosty za stil in značaj vaše hiše

Vgradnja okrasnih profilov okrog oken, vrat in na vogalih in je enostavna, hitra in lahka. Elementi so mehansko odporni, dimenzijsko stabilni in odporni na staranje.

Za inspiracijo – projekti z vsega sveta

profili

montažna gradnja
štukaturni profili Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
okrasni profili
estrihi Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
tapetna polja

na vrh

estrihi
ploščati profili
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri